Kissat

 
Takaisin löytöeläimetLoytoelaimet.html
 

                    HUOMIOITAVAA!

Sivulta löytyvät kissat eivät ole lista kaikista meillä olevista kissoista, vaan näille kissoille etsitään aktiivisesti kotia.

Kadonnut kissanne saattaa olla huostassamme, vaikka se ei olisikaan näillä sivuilla. Lähettäkää kissan kadottua heti katoamisilmoitus sähköpostilla osoitteeseen boondocks@boondocks.fi 
Kertokaa viestissänne minkälainen kissa on kateissa, mistä ja koska se on kadonnut, yhteystietonne ja liittäkää kissasta kuva mukaan. Ilmoitus on voimassa 2kk, jonka jälkeen ilmoituksen voi uusia, ellei kissaa ole löytynyt. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää sähköpostia, niin soittakaa kadonneen kissan tiedot numeroon 03-3345490.

Mikäli voisitte tarjota löytökissalle huolehtivan kodin, niin pyydämme ystävällisesti lähettämään sähköpostia anu.pellas@boondocks.fi minkälaisesta kissasta olisitte kiinnostuneita (esim.ikä, sukupuoli, onko kodissa lapsia, muita eläimiä, etsittekö sisä- vai ulkoilevaa kissaa...) tai ottamaan yhteyttä puhelimitse 03-3345490. Huomioittehan, että emme voi pitää kissoja pitkiä aikoja varattuina. Kuvat on tarkoitettu vain Boondock’s Oy:n käyttöön. mailto:boondocks@boondocks.fimailto:anu.pellas@boondocks.fishapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1

”Jack”     kastroitu poika    ikä: n. 5 vuotta


Jack on tavallinen mukava kotikissa. Jack jaksaa olla pidemmänkin ajan paijattavana ja tykkäisi olla omistajansa ainoana silmäteränä. Eväs maistuu ja turvallisesti ulkona on kiva käydä.

Kastroitu ja madotettu.

Hinta: 70,00€


”Jarru”      kastroitu poika     ikä: n. 5 vuotta


Suloinen ja äärimmäisen kiltti Jarru saapui luoksemme jo viime syksynä. Jarru talteenotettiin ennen pakkasten tuloa ja oli meille tullessaan ujo ja hieman reppana. Jarru on luonteeltaan kiltti, nöyrä, ujo (pelästyy kovia ääniä ja uusia tilanteita), mutta ei kuitenkaan ikinä raavi ihmistä. Jarru tarvitsee rauhallisen omistajan ja kodin, jossa saa olla sisäkissana. Jarru tykkää kovasti muista kissoista ja saakin rohkeutta toisten seurassa, joten uudessa kodissa voisi olla myös kissakaveri.

Kastroitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 90,00€

”Napa”    kastroitu poika     ikä: n. 2 vuotta


Napa on touhukas ja energinen nuori kollin alku. Napa viihtyy parhaiten maalla, eikä pistä pahitteeksi vaikka taloudesta löytyisi ennestään kissakaveri, kavereiden kanssa on mukavaa, tuumii Napa. Napa on ”jokapaikan höylä” ja tykkää olla arjen askareissa aktiivissesti mukana.

Kastroitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 90,00€

”Baileys”       kastroitu poika      ikä: n. 7 vuotta


Herttainen Baileys on kovin kiltti kissa ja olisikin varmasti omiaan esimerkiksi ikäihmisen kaverina. Baileys on saapunut luoksemme maaseudulta, mutta ei ole kaivannut luonamme ulkoilman pariin. Poika arvostaa maukasta ruokaa ja rapsutuksia.

Kastroitu ja madotettu.

Hinta: 70,00€  KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

”Jehu”      kastroitu poika     ikä: n. 8 vuotta


Jehu on perinteinen maatiaiskissa, rento luonteeltaan ja tykkää touhuta pihahommissa omistajansa kaverina. Jehu tykkää myös muista kissoista, joten uudesta kodista voisi löytyä myös kissakaveri ennestään. Olisiko jollakulla halukkuutta tarjota Jehulle mukavia eläkepäiviä kodissa, missä olisi turvallinen ulkoilumahdollisuus?

Kastroitu ja madotettu.

Hinta: 70,00€

”Ybbe”          steriloitu tyttö      ikä: n. 3 vuotta


Maailman kultaisin ja herttaisin Ybbe tyttö etsii omaa omistajaa, jonka silmäteränä saisi olla. Ybbe on kovin vaatimaton... Neidin ruokavalioon kuuluvat lähinnä laadukas märkäruoka ja hylakerma, kuivamuona maistuu vain satunnaisesti. Ybbelle on hakusessa koti, missä hän saisi olla sisäkissana ja elämä oli seesteisen rauhallista.

Steriloitu ja madotettu.

Hinta: 100,00€