Kissat

 
Takaisin löytöeläimetLoytoelaimet.html
 

                    HUOMIOITAVAA!

Sivulta löytyvät kissat eivät ole lista kaikista meillä olevista kissoista, vaan näille kissoille etsitään aktiivisesti kotia.

Kadonnut kissanne saattaa olla huostassamme, vaikka se ei olisikaan näillä sivuilla. Lähettäkää kissan kadottua heti katoamisilmoitus sähköpostilla osoitteeseen boondocks@boondocks.fi 
Kertokaa viestissänne minkälainen kissa on kateissa, mistä ja koska se on kadonnut, yhteystietonne ja liittäkää kissasta kuva mukaan. Ilmoitus on voimassa 2kk, jonka jälkeen ilmoituksen voi uusia, ellei kissaa ole löytynyt. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää sähköpostia, niin soittakaa kadonneen kissan tiedot numeroon 03-3345490.

Mikäli voisitte tarjota löytökissalle huolehtivan kodin, niin pyydämme ystävällisesti lähettämään sähköpostia anu.pellas@boondocks.fi minkälaisesta kissasta olisitte kiinnostuneita (esim.ikä, sukupuoli, onko kodissa lapsia, muita eläimiä, etsittekö sisä- vai ulkoilevaa kissaa...) tai ottamaan yhteyttä puhelimitse 03-3345490. Huomioittehan, että emme voi pitää kissoja pitkiä aikoja varattuina. Kuvat on tarkoitettu vain Boondock’s Oy:n käyttöön. mailto:boondocks@boondocks.fimailto:anu.pellas@boondocks.fishapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1

”Sasu”   kastroitu poika   ikä: n. 3-4 vuotta


Sasulle on hakusessa rauhallinen sisäkissan koti. Sasu on hieman herkkä äkkinäisille äänille, joten mieluusti vain aikuiseen kotiin. Sasu pitää kovasti muiden kissojen seurasta. Sasun uudella omistajalla olisi hyvä olla entuudestaan kissoista kokemusta. Sasu on kovin herttainen kissa!

Kastroitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 90,00€

”Riepu & Rätti”    steriloidut tytöt   ikä: n. 7 kuukautta (25.02.)


Siskokset talteenotettiin pakkasella ladosta, missä he ilmeisesti olivat suojaa hakemassa. Tytöt ovat todennäköisesti alkujaan syntyneet ulos ja ihmiskontakti on jäänyt vähälle. Tytöt ovat ujoja, mutta eivät missään tapauksessa agressiivisia ihmisiä kohtaan. Nuoren iän vuoksi, tytöistä varmasti kuoriutuu vielä rohkeampia ja itsevarmempia, kunhan uusi koti on valmis panostamaan tyttöjen kotiutumiseen. Tytöt tykkäävät myös muiden kissojen seurasta. Tytöt sijoitetaan kotiin, missä he saavat elää rauhallista sisäkissan elämää.

Steriloitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 150,00€/yhdessä


”Hannes”              leikattu poika      ikä: n. 5-7v


Komea Hannes etsii rauhallista kotia, joko ollakseen sisä- tai ulkoilevana kissana turvallisessa ympäristössä. Hannes on ystävällinen, ja pitää silittelystä, mutta lapsiperheen lemmikki hän ei ole. Samoin toiset kissat eivät juuri ole mieleen tällä oman arvonsa tuntevalle pojalle. Toinen vaurioitunut yläkulmahammas on poistettu. Leikattu, madotettu & rokotettu. Hinta: 80,00€.

   ”Huuru”            leikattu poika         ikä: n.2v


Kaunis ja äärimmäisen miellyttävä kissapoika Huuru etsii kotia, missä saisi viettää myös sylikissan elämää. Huuru on rauhallinen ja sopisi mainiosti sisäkissaksi. Sisäsiisti.

Leikattu, rokotettu & madotettu. Hinta: 90,00€.    KOEAJALLA UUDESSA KODISSA