Kissat

 
Takaisin löytöeläimetLoytoelaimet.html
 

                    HUOMIOITAVAA!

Sivulta löytyvät kissat eivät ole välttämättä lista kaikista meillä olevista kissoista, vaan näille kissoille etsitään aktiivisesti kotia.

Kadonnut kissanne saattaa olla huostassamme, vaikka se ei olisikaan näillä sivuilla. Lähettäkää kissan kadottua heti katoamisilmoitus sähköpostilla osoitteeseen boondocks@boondocks.fi 
Kertokaa viestissänne minkälainen kissa on kateissa, mistä ja koska se on kadonnut, yhteystietonne ja liittäkää kissasta kuva mukaan. Ilmoitus on voimassa 2kk, jonka jälkeen ilmoituksen voi uusia, ellei kissaa ole löytynyt. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää sähköpostia, niin soittakaa kadonneen kissan tiedot numeroon 03-3345490.

Mikäli voisitte tarjota löytökissalle huolehtivan kodin, niin pyydämme ystävällisesti lähettämään sähköpostia anu.pellas@boondocks.fi minkälaisesta kissasta olisitte kiinnostuneita (esim.ikä, sukupuoli, onko kodissa lapsia, muita eläimiä, etsittekö sisä- vai ulkoilevaa kissaa...) tai ottamaan yhteyttä puhelimitse 03-3345490. Huomioittehan, että emme voi pitää kissoja pitkiä aikoja varattuina. Kuvat on tarkoitettu vain Boondock’s Oy:n käyttöön. mailto:boondocks@boondocks.fimailto:anu.pellas@boondocks.fishapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1Seuraavat pennut ovat:

- n.12 vkon ikäisiä

- sisäsiistejä

 1. -madotettuja x 3

 2. -etsivät kotia, missä paikka sisäkissalle

 3. -syövät laadukasta pentukuivamuonaa & lihaa ja maitotaloustuotteita

 4. -hinta 120,00€/yhteensä

”Pirjo”      steriloitu tyttö     ikä: n. 3-5 vuotta


Rennon letkeä Pirjo tykkää kaikista ja tulee hyvin toimeen niin ihmisten kuin muiden eläinten kanssa. Pirjo on selvästi tottunut edellisessä elämässään ulkoiluun (ja hiirijahtiin) joten koti maaseudulta olisi hakusessa. Pirjo on kaikin puolin mukava kotikissa ja siisti tavoiltaan.

Steriloitu ja madotettu.

Hinta: 100,00€

poika & tyttö (sisarukset), samaan kotiin

”Kurre”           leikattu poika           ikä: n. 2v


Kurre on saapunut meille maaseudulta, missä lyöttäytyi laihana erään talon pihapiiriin... Nyt poika on kastroitu, madotettu ja rokotettu. Vain tämän kiltin pojan ”elämän koti” puuttuu. Olisiko maaseudulla vapaana kissan paikkaa pojalle, jolla on puolipitkä turkki ( kunhan ehtii kasvamaan takkujen poiston jälkeen)? Leikattu, rokotettu & madotettu.

Hinta: 90,00€   KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

”Kassu”     kastroitu poika    ikä: n. 2 vuotta


Kassu on rauhallinen, mutta myös utelias hyvätapainen nuori kolli. Kassu on tullut meillä hyvin toimeen myös muiden kissojen kanssa, joten uskomme hänen sopivan myös kotiin missä on ennestään kissa/kissoja. Koirista Kassu ei välitä ja uskon Kassun viihtyvän taloudessa, missä ollaan ”aikuisten kesken”. Kastroitu, rokotettu ja madotettu. Hinta: 90,00€

”Lahja”      steriloitu tyttö     ikä: n.1,5 vuotta


Suloinen ja herttainen Lahja on hyvin vaatimaton ystävä. Kunhan märkäruokaa ja syliä on tarjolla, on Lahja tyytyväinen. Lahja on rauhallinen, joten seesteinen koti on Lahjalle hakusessa ja mieluusti kodin ainoaksi lemmikiksi. Lahja oli kovin takussa meille tullessaan, joten turkki on nyt ajeltu. Siisti kissa.

Steriloitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 130,00€   KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

”Titta”     steriloitu tyttö     ikä: n. 3 vuotta


Titta on salskea maalaismimmi! Titta on aika itsenäinen touhuaja (tykkää toki rapsutuksista), mutta hoitaa mielellään hiirihommia ilman sen suurempia mietiskelyjä. Mielestämme Titta olisi onnellisin hoitamassa omaa rooliaan maatilalla/tallilla, mutta saaden silti olla osana perhettä ja päästä uunin pangolle lämmittelemään.

Steriloitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 130,00€

”Ninni”           leikattu tyttö          ikä: n. 4-5v.


Kilpikonna-värityksinen Ninni on kiltti ja rauhallinen sisäkissa, joka sopisi mainiosti vaikka eläkeläisen ystäväksi. Tyttö on siisti tapainen, eikä juuri tee itsestään numeroa. Ninni tarvitsee rauhallisen kodin ja luottoystävän. Leikattu, rokotettu ja madotettu. Hinta: 130,00€  KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

”Pomppu”              leikattu poika         ikä: n.2v.


Komea puolipitkäkarvainen Pomppu on salskea nuorimies, joka tulee hyvin juttuu myös muiden kissojen kanssa. Poika on ystävällinen ja uudessa kodissa olisi mukava olla myös turvallinen ulkoilumahdollisuus. Leikattu, rokotettu & madotettu.

Hinta: 90,00€  KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

”Anssi”     kastroitu poika    ikä: n. 2 vuotta


Anssi löytyi heinäpaalin päältä Vesilahdelta hieman ”elämää nähneenä”. Anssi on ystävällinen ja hyvin käsiteltävissä ja rakastaa hoitaa hiirihommia. Anssi on selvästi ”maalaistalon kissa” ja hakusessa olisi koti maalta. Esimerkiksi tallille hiirikissaksi Anssi olisi varmasti omiaan. Anssi ei välitä muista kissoista, joten talon ainoaksi kunkuksi :)

Kastroitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 90,00€

-Poikapennut yhteiseen kotiin-     


Pojat ovat pentueveljekset ja heille on hakusessa koti, mihin he saisivat yhdessä muuttaa. Pojat ovat n. 16 viikon ikäiset ja omaavat siistit toilettitavat. Heidät on madotettu x3. Toinen pojista on aavistuksen ujompi kuin veljensä, mutta molemmat kuitenkin hyvin käsiteltävissä.

Hinta 100,00€/yhdessä

”Iisi”     steriloitu tyttö    ikä: n. 7-8 kk


Iisi löytyi Pälkäneen maaseudulta laihana ja hieman ”elämää nähneeltä”. Iisi steriloitiin ja sisäloiset hoidettiin kuntoon ja nyt Iisi olisi valmis muuttamaan uuteen kotiin. Iisi on utelias, eloisa, leikkisä ja turvallista ulkoilumahdollisuutta arvostava. Iisi tulee toimeen myös muiden kissojen kanssa.

Steriloitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 130,00€