Kissat

 
Takaisin löytöeläimetLoytoelaimet.html
 

                    HUOMIOITAVAA!

Sivulta löytyvät kissat eivät ole lista kaikista meillä olevista kissoista, vaan näille kissoille etsitään aktiivisesti kotia.

Kadonnut kissanne saattaa olla huostassamme, vaikka se ei olisikaan näillä sivuilla. Lähettäkää kissan kadottua heti katoamisilmoitus sähköpostilla osoitteeseen boondocks@boondocks.fi 
Kertokaa viestissänne minkälainen kissa on kateissa, mistä ja koska se on kadonnut, yhteystietonne ja liittäkää kissasta kuva mukaan. Ilmoitus on voimassa 2kk, jonka jälkeen ilmoituksen voi uusia, ellei kissaa ole löytynyt. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää sähköpostia, niin soittakaa kadonneen kissan tiedot numeroon 03-3345490.

Mikäli voisitte tarjota löytökissalle huolehtivan kodin, niin pyydämme ystävällisesti lähettämään sähköpostia anu.pellas@boondocks.fi minkälaisesta kissasta olisitte kiinnostuneita (esim.ikä, sukupuoli, onko kodissa lapsia, muita eläimiä, etsittekö sisä- vai ulkoilevaa kissaa...) tai ottamaan yhteyttä puhelimitse 03-3345490. Huomioittehan, että emme voi pitää kissoja pitkiä aikoja varattuina. Kuvat on tarkoitettu vain Boondock’s Oy:n käyttöön. mailto:boondocks@boondocks.fimailto:anu.pellas@boondocks.fishapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1

”Sasu”   kastroitu poika   ikä: n. 3-4 vuotta


Sasulle on hakusessa rauhallinen sisäkissan koti. Sasu on hieman herkkä äkkinäisille äänille, joten mieluusti vain aikuiseen kotiin. Sasu pitää kovasti muiden kissojen seurasta. Sasun uudella omistajalla olisi hyvä olla entuudestaan kissoista kokemusta. Sasu on kovin herttainen kissa!

Kastroitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 90,00€

”Veikko”     kastroitu poika    ikä: n. 3 vuotta


Veikolle on etsinnässä koti, jossa se saisi elää rauhallista sisäkissan elämää. Veikko on perusolemukseltaan ujo, mutta kovin kiltti. Veikko rakastaa paijauksia ja sylissä kehräämistä.

Veikko tykkää tyttökissoista ja luonteensa puolesta toisen kissakaverin seura tekisi varmasti hyvää myös uudessa kodissa. Veikko ei sovellu lapsiperheeseen.

Kastroitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 90,00€   

”Armi & Hely”    tyttöpennut    ikä: n. 11 vkoa (19.12.)


Suloiset kissatytöt Armi & Hely etsivät kotia ensisijaisesti samaan perheeseen. Armi on menevämpi ja vilkkaampi tapaus, kun taas Hely hieman rauhallisempi. Tytöt eivät ole sisaruksia, mutta löytyivät saman ikäisinä ja ovat siitä asti pitäneet ”yhtä”. Tytöille maistuu Royal Canin Kitten kuivamuona ja liha/pussiruoka.

Madotettu x3

Hinta: 120,00€/yhdessä   KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

”Noel”    kastroitu poika   ikä: n 3-4 vuotta


Tomera Noel on touhukas ja reipas ukkeli. Noel viihtyy hyvin ”herkkukaapilla” ja kulkee häntä pystyssä hoitajien seurassa. Noel on sen verran energinen, että poika varmasti viihtyisi maaseudulla parhaiten. Noel hyväksyy muut kissat reviirilleen. Siistit toilettitavat.

Kastroitu ja madotettu.

Hinta 70,00€


”Lilli & Lätty”    steriloidut tytöt    ikä: 2-3 vuotta


Suloiset ja äärettömän kiltit siskokset etsivät uutta kotia omistajan muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Tytöt ovat nöyriä, rauhallisia ja viihtyvät omistajansa silmäteränä. Tytöt ovat eläneet koko elämänsä sisäkissoina. Vain yhteiseen kotiin.

Steriloitu, rokotettu ja stronghold -loishäätö x2.

Hinta: 240,00€/yhdessä

”Aatami”      kastroitu poika    ikä: n. 8 vuotta


Aatami on mukava perinteinen maatiaiskissa. Aatami tulee hyvin toisten kanssa toimeen ja viihtyy sylissä paijauksia kerjäten. Aatami on maalta lähtöisin ja on tottunut käymään säännöllisesti ulkona hiirijahdissa. Siistit toilettitavat.

Kastroitu + madotettu.

Hinta: 70,00€    KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

”Matias”     kastroitu poika    ikä: n. 3 vuotta


Matiaksessa asuu pieni ”Vaahteramäen Eemeli” :) Matias on aktiivinen leikkijä ja matot saavat kyytiä pojan juostessa leluhiirten kimpussa. Matias tulee myös toisten kissojen kanssa toimeen. Matias arvostaa turvallista ulkoilumahdollisuutta. Matias on suhteellisen kookas kooltaan. Kiltti ja mukava.
Kastroitu + madotettu.

Hinta: 70,00€