Kissat

 
Takaisin löytöeläimetLoytoelaimet.html
 

                    HUOMIOITAVAA!

Sivulta löytyvät kissat eivät ole lista kaikista meillä olevista kissoista, vaan näille kissoille etsitään aktiivisesti kotia.

Kadonnut kissanne saattaa olla huostassamme, vaikka se ei olisikaan näillä sivuilla. Lähettäkää kissan kadottua heti katoamisilmoitus sähköpostilla osoitteeseen boondocks@boondocks.fi 
Kertokaa viestissänne minkälainen kissa on kateissa, mistä ja koska se on kadonnut, yhteystietonne ja liittäkää kissasta kuva mukaan. Ilmoitus on voimassa 2kk, jonka jälkeen ilmoituksen voi uusia, ellei kissaa ole löytynyt. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää sähköpostia, niin soittakaa kadonneen kissan tiedot numeroon 03-3345490.

Mikäli voisitte tarjota löytökissalle huolehtivan kodin, niin pyydämme ystävällisesti lähettämään sähköpostia anu.pellas@boondocks.fi minkälaisesta kissasta olisitte kiinnostuneita (esim.ikä, sukupuoli, onko kodissa lapsia, muita eläimiä, etsittekö sisä- vai ulkoilevaa kissaa...). Huomioittehan, että emme voi pitää kissoja pitkiä aikoja varattuina, vaan jokaiselle kissalle pyritään etsimään huolehtiva koti mahdollisimman nopealla aikataululla. Kuvat on tarkoitettu vain Boondock’s Oy:n käyttöön. mailto:boondocks@boondocks.fimailto:anu.pellas@boondocks.fishapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1

”Sasu”   kastroitu poika   ikä: n. 3-4 vuotta


Sasu rrrrrakastaa ihmisiä ja kulkeekin aina jalan vierellä omistajan touhuja katsellen. Sasu on siis hyvin seurallinen ja olisikin mukava, että omistajalla on aikaa pojalle antaa. Sasu on ”hieman herkkä” äkkinäisille äänille, joten mieluusti vain aikuiseen kotiin.

Kastroitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 90,00€ KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

”Elisabeth”      steriloitu tyttö    ikä: n. 7 vuotta


Lady-Elisabeth tuntee hyvin kissanarvon :) Elisabeth etsii kotia, missä saisi olla omistajansa ainoana silmäteränä ja kotiin, jossa saa olla ”aikuisten seurassa”. Elisabeth tykkää hellyydenosoituksista ja hyvästä ruoasta. Elisabeth olisi varmasti omiaan yksinelävän ikäihmisen seuraneitinä.

Steriloitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 130,00€   KOEAJALLA UUDESSA KODISSA


”Hilla”       steriloitu tyttö     ikä: n. 3 vuotta


Kaunis ja persoonallinen Hilla on mukava kissa. Hilla nauttii maukkaasta ruoasta, turkin harjauksesta ja turvallisesta ulkoilumahdollisuudesta. Hillaa ”jännittää” muiden kissojen seurassa, joten Hillan olisi hyvä olla perheen ainoa lemmikki. Hilla on hyvin rauhallinen luonteeltaan.

Steriloitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 130,00€    KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

”Otso”    kastroitu poika    ikä: n. 3 -4 vuotta


Maalaishenkinen Otso on vailla omaa pihapiiriä jossa päivystää ja tehdä hiirihommia. Otso tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa ja on luonteeltaan reipas tapaus.

Kastroitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 90,00€

”Tossu”      kastroitu poika    ikä: n. 3 vuotta


Super sosiaalinen ja kova puskija Tossu on leppoisa kissakaveri. Tossulle on hakusessa koti maalta, jossa saisi tehdä talon hiirihommia ja touhuta omistajan kaverina. Tossu tulee toimeen myös muiden kissojen kanssa.

Kastroitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 90,00€