Kissat

 
Takaisin löytöeläimetLoytoelaimet.html
 

                    HUOMIOITAVAA!

Sivulta löytyvät kissat eivät ole välttämättä lista kaikista meillä olevista kissoista, vaan näille kissoille etsitään aktiivisesti kotia.

Kadonnut kissanne saattaa olla huostassamme, vaikka se ei olisikaan näillä sivuilla. Lähettäkää kissan kadottua heti katoamisilmoitus sähköpostilla osoitteeseen boondocks@boondocks.fi 
Kertokaa viestissänne minkälainen kissa on kateissa, mistä ja koska se on kadonnut, yhteystietonne ja liittäkää kissasta kuva mukaan. Ilmoitus on voimassa 2kk, jonka jälkeen ilmoituksen voi uusia, ellei kissaa ole löytynyt. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää sähköpostia, niin soittakaa kadonneen kissan tiedot numeroon 03-3345490.

Mikäli voisitte tarjota löytökissalle huolehtivan kodin, niin pyydämme ystävällisesti lähettämään sähköpostia anu.pellas@boondocks.fi minkälaisesta kissasta olisitte kiinnostuneita (esim.ikä, sukupuoli, onko kodissa lapsia, muita eläimiä, etsittekö sisä- vai ulkoilevaa kissaa...) tai ottamaan yhteyttä puhelimitse 03-3345490. Huomioittehan, että emme voi pitää kissoja pitkiä aikoja varattuina. Kuvat on tarkoitettu vain Boondock’s Oy:n käyttöön. mailto:boondocks@boondocks.fimailto:anu.pellas@boondocks.fishapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1

”Jack”     kastroitu poika    ikä: n. 5 vuotta


Jack on tavallinen mukava kotikissa. Jack jaksaa olla pidemmänkin ajan paijattavana ja tykkäisi olla omistajansa ainoana silmäteränä. Eväs maistuu ja turvallisesti ulkona on kiva käydä. Kastroitu ja madotettu.  Hinta: 70,00€


”Jarru”      kastroitu poika     ikä: n. 5 vuotta


Suloinen ja äärimmäisen kiltti Jarru saapui luoksemme jo viime syksynä. Jarru talteenotettiin ennen pakkasten tuloa ja oli meille tullessaan ujo ja hieman reppana. Jarru on luonteeltaan kiltti, nöyrä, ujo (pelästyy kovia ääniä ja uusia tilanteita), mutta ei kuitenkaan ikinä raavi ihmistä. Jarru tarvitsee rauhallisen omistajan ja kodin, jossa saa olla sisäkissana. Jarru tykkää kovasti muista kissoista ja saakin rohkeutta toisten seurassa, joten uudessa kodissa voisi olla myös kissakaveri. Kastroitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 90,00€   KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

”Pirjo”      steriloitu tyttö     ikä: n. 3-5 vuotta


Rennon letkeä Pirjo tykkää kaikista ja tulee hyvin toimeen niin ihmisten kuin muiden eläinten kanssa. Pirjo on selvästi tottunut edellisessä elämässään ulkoiluun (ja hiirijahtiin) joten koti maaseudulta olisi hakusessa. Pirjo on kaikin puolin mukava kotikissa ja siisti tavoiltaan.

Steriloitu ja madotettu.

Hinta: 100,00€

”Heta”       tyttöpentu       ikä: n.4kk


Kaunis, silkkiturkkinen Heta on innokas ja eloisa, niinkuin kissalapsen kuuluukin olla. Kyytiä saavat pallot ja paperitollot, kun leikkisä Heta touhuaa. Pentu pitää myös muista kissoista, ja käy siististi laatikolla. Tyttösestä olisi varmasti ainesta myös hiirikissan aluksi.

Stronghold-loishäätö. Hinta: 70,00€