Kissat

 
Takaisin löytöeläimetLoytoelaimet.html
 

                    HUOMIOITAVAA!

Sivulta löytyvät kissat eivät ole lista kaikista meillä olevista kissoista, vaan näille kissoille etsitään aktiivisesti kotia.

Kadonnut kissanne saattaa olla huostassamme, vaikka se ei olisikaan näillä sivuilla. Lähettäkää kissan kadottua heti katoamisilmoitus sähköpostilla osoitteeseen boondocks@boondocks.fi 
Kertokaa viestissänne minkälainen kissa on kateissa, mistä ja koska se on kadonnut, yhteystietonne ja liittäkää kissasta kuva mukaan. Ilmoitus on voimassa 2kk, jonka jälkeen ilmoituksen voi uusia, ellei kissaa ole löytynyt. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää sähköpostia, niin soittakaa kadonneen kissan tiedot numeroon 03-3345490.

Mikäli voisitte tarjota löytökissalle huolehtivan kodin, niin pyydämme ystävällisesti lähettämään sähköpostia anu.pellas@boondocks.fi minkälaisesta kissasta olisitte kiinnostuneita (esim.ikä, sukupuoli, onko kodissa lapsia, muita eläimiä, etsittekö sisä- vai ulkoilevaa kissaa...) tai ottamaan yhteyttä puhelimitse 03-3345490. Huomioittehan, että emme voi pitää kissoja pitkiä aikoja varattuina. Kuvat on tarkoitettu vain Boondock’s Oy:n käyttöön. mailto:boondocks@boondocks.fimailto:anu.pellas@boondocks.fishapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1

”Sasu”   kastroitu poika   ikä: n. 3-4 vuotta


Sasulle on hakusessa rauhallinen sisäkissan koti. Sasu on hieman herkkä äkkinäisille äänille, joten mieluusti vain aikuiseen kotiin. Sasu pitää kovasti muiden kissojen seurasta. Sasun uudella omistajalla olisi hyvä olla entuudestaan kissoista kokemusta. Sasu on kovin herttainen kissa!

Kastroitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 90,00€

”Veikko”     kastroitu poika    ikä: n. 3 vuotta


Veikolle on etsinnässä koti, jossa se saisi elää rauhallista sisäkissan elämää. Veikko on perusolemukseltaan ujo, mutta kovin kiltti. Veikko rakastaa paijauksia ja sylissä kehräämistä.

Veikko tykkää tyttökissoista ja luonteensa puolesta toisen kissakaverin seura tekisi varmasti hyvää myös uudessa kodissa. Veikko ei sovellu lapsiperheeseen.

Kastroitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 90,00€   

”Noel”    kastroitu poika   ikä: n 3-4 vuotta


Tomera Noel on touhukas ja reipas ukkeli. Noel viihtyy hyvin ”herkkukaapilla” ja kulkee häntä pystyssä hoitajien seurassa. Noel on sen verran energinen, että poika varmasti viihtyisi maaseudulla parhaiten. Noel hyväksyy muut kissat reviirilleen. Siistit toilettitavat.

Kastroitu ja madotettu.

Hinta 70,00€    KOEAJALLA UUDESSA KODISSA.


”Lilli & Lätty”    steriloidut tytöt    ikä: 2-3 vuotta


Suloiset ja äärettömän kiltit siskokset etsivät uutta kotia omistajan muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Tytöt ovat nöyriä, rauhallisia ja viihtyvät omistajansa silmäteränä. Tytöt ovat eläneet koko elämänsä sisäkissoina. Vain yhteiseen kotiin.

Steriloitu, rokotettu ja stronghold -loishäätö x2.

Hinta: 240,00€/yhdessä

”Matias”     kastroitu poika    ikä: n. 3 vuotta


Matiaksessa asuu pieni ”Vaahteramäen Eemeli” :) Matias on aktiivinen leikkijä ja matot saavat kyytiä pojan juostessa leluhiirten kimpussa. Matias tulee myös toisten kissojen kanssa toimeen. Matias arvostaa turvallista ulkoilumahdollisuutta. Matias on suhteellisen kookas kooltaan. Kiltti ja mukava.
Kastroitu + madotettu.

Hinta: 70,00€      KOEAJALLA UUDESSA KODISSA.

”Kaisa”            leikattu tyttö     ikä: n.3-5v.


Kultainen Kaisa talteenotettiin pakkasilla ladosta, mitä hän piti asumuksenaan. Hetkeä aikaisemmin oli samasta ladosta löytynyt Kaisan pentu - valitettavasti menehtyneenä kylmyyteen. Nyt tämä ystävällinen & sisäsiisti tyttö on steriloitu ja rokotettu ja etsinnässä olisi ”hänen elämänsä koti”. Väritykseltään Kaisa on kilppari. Hinta: 130,00€     VARATTU

”Hannes”              leikattu poika      ikä: n. 5-7v


Komea Hannes etsii rauhallista kotia, joko ollakseen sisä- tai ulkoilevana kissana turvallisessa ympäristössä. Hannes on ystävällinen, ja pitää silittelystä, mutta lapsiperheen lemmikki hän ei ole. Samoin toiset kissat eivät juuri ole mieleen tällä oman arvonsa tuntevalle pojalle. Toinen vaurioitunut yläkulmahammas on poistettu. Leikattu, madotettu & rokotettu. Hinta: 80,00€.

”Vossikka”            leikattu poika            ikä: n.3v


Tämä ystävällinen mirri etsii rengin paikkaa maaseudulta, missä hän pääsisi myyräjahtiin ja sen jälkeen uunin pankolle makoilemaan. Vossikka on kaikkiruokainen, hyvätapainen ja hän osaa käytää siististi myös hiekkalaatikkoa. Leikattu & madotettu. Hinta: 70,00€.

   ”Huuru”                       leikattu poika         ikä: n.2v


Kaunis ja äärimmäisen miellyttävä kissapoika Huuru etsii kotia, missä saisi viettää myös sylikissan elämää. Huuru on rauhallinen ja sopisi mainiosti sisäkissaksi. Sisäsiisti.

Leikattu, rokotettu & madotettu. Hinta: 90,00€.