Kissat

 
Takaisin löytöeläimetLoytoelaimet.html
 

                    HUOMIOITAVAA!

Sivulta löytyvät kissat eivät ole välttämättä lista kaikista meillä olevista kissoista, vaan näille kissoille etsitään aktiivisesti kotia.

Kadonnut kissanne saattaa olla huostassamme, vaikka se ei olisikaan näillä sivuilla. Lähettäkää kissan kadottua heti katoamisilmoitus sähköpostilla osoitteeseen boondocks@boondocks.fi 
Kertokaa viestissänne minkälainen kissa on kateissa, mistä ja koska se on kadonnut, yhteystietonne ja liittäkää kissasta kuva mukaan. Ilmoitus on voimassa 2kk, jonka jälkeen ilmoituksen voi uusia, ellei kissaa ole löytynyt. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää sähköpostia, niin soittakaa kadonneen kissan tiedot numeroon 03-3345490.

Mikäli voisitte tarjota löytökissalle huolehtivan kodin, niin pyydämme ystävällisesti lähettämään sähköpostia anu.pellas@boondocks.fi minkälaisesta kissasta olisitte kiinnostuneita (esim.ikä, sukupuoli, onko kodissa lapsia, muita eläimiä, etsittekö sisä- vai ulkoilevaa kissaa...) tai ottamaan yhteyttä puhelimitse 03-3345490. Huomioittehan, että emme voi pitää kissoja pitkiä aikoja varattuina. Kuvat on tarkoitettu vain Boondock’s Oy:n käyttöön. mailto:boondocks@boondocks.fimailto:anu.pellas@boondocks.fishapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1Seuraavat pennut ovat:

- n.16 vkon ikäisiä

- sisäsiistejä

 1. -madotettuja x 3

 2. -etsivät kotia, missä paikka sisäkissalle

 3. -syövät laadukasta pentukuivamuonaa & lihaa ja maitotaloustuotteita

 4. -hinta 120,00€/yhteensä    VARATTU

”Pirjo”      steriloitu tyttö     ikä: n. 3-5 vuotta


Rennon letkeä Pirjo tykkää kaikista ja tulee hyvin toimeen niin ihmisten kuin muiden eläinten kanssa. Pirjo on selvästi tottunut edellisessä elämässään ulkoiluun (ja hiirijahtiin) joten koti maaseudulta olisi hakusessa. Pirjo on kaikin puolin mukava kotikissa ja siisti tavoiltaan.

Steriloitu ja madotettu.

Hinta: 100,00€    KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

poika & tyttö (sisarukset), samaan kotiin

”Kassu”     kastroitu poika    ikä: n. 2 vuotta


Kassu on rauhallinen, mutta myös utelias hyvätapainen nuori kolli. Kassu on tullut meillä hyvin toimeen myös muiden kissojen kanssa, joten uskomme hänen sopivan myös kotiin missä on ennestään kissa/kissoja. Koirista Kassu ei välitä ja uskon Kassun viihtyvän taloudessa, missä ollaan ”aikuisten kesken”. Kastroitu, rokotettu ja madotettu. Hinta: 90,00€   KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

”Anssi”     kastroitu poika    ikä: n. 2 vuotta


Anssi löytyi heinäpaalin päältä Vesilahdelta hieman ”elämää nähneenä”. Anssi on ystävällinen ja hyvin käsiteltävissä ja rakastaa hoitaa hiirihommia. Anssi on selvästi ”maalaistalon kissa” ja hakusessa olisi koti maalta. Esimerkiksi tallille hiirikissaksi Anssi olisi varmasti omiaan. Anssi ei välitä muista kissoista, joten talon ainoaksi kunkuksi :)

Kastroitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 90,00€

”Iisi”     steriloitu tyttö    ikä: n. 7-8 kk


Iisi löytyi Pälkäneen maaseudulta laihana ja hieman ”elämää nähneeltä”. Iisi steriloitiin ja sisäloiset hoidettiin kuntoon ja nyt Iisi olisi valmis muuttamaan uuteen kotiin. Iisi on utelias, eloisa, leikkisä ja turvallista ulkoilumahdollisuutta arvostava. Iisi tulee toimeen myös muiden kissojen kanssa.

Steriloitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 130,00€

”Noora”     steriloitu tyttö     ikä: n 2 vuotta


Eläväinen ja touhukas Noora etsii itselleen kotia maalta, missä pääsisi toteuttamaan itseään. Toiset kissat hyväksytään. Noora on aika puhelias tapaus :) Siisti ja mukava.

Steriloitu, rokotettu ja madotettu. Hinta: 130,00€    VARATTU