Kissat

 
Takaisin löytöeläimetLoytoelaimet.html
 

                    HUOMIOITAVAA!

Sivulta löytyvät kissat eivät ole välttämättä lista kaikista meillä olevista kissoista, vaan näille kissoille etsitään aktiivisesti kotia.

Kadonnut kissanne saattaa olla huostassamme, vaikka se ei olisikaan näillä sivuilla. Lähettäkää kissan kadottua heti katoamisilmoitus sähköpostilla osoitteeseen boondocks@boondocks.fi 
Kertokaa viestissänne minkälainen kissa on kateissa, mistä ja koska se on kadonnut, yhteystietonne ja liittäkää kissasta kuva mukaan. Ilmoitus on voimassa 2kk, jonka jälkeen ilmoituksen voi uusia, ellei kissaa ole löytynyt. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää sähköpostia, niin soittakaa kadonneen kissan tiedot numeroon 03-3345490.

Mikäli voisitte tarjota löytökissalle huolehtivan kodin, niin pyydämme ystävällisesti lähettämään sähköpostia anu.pellas@boondocks.fi minkälaisesta kissasta olisitte kiinnostuneita (esim.ikä, sukupuoli, onko kodissa lapsia, muita eläimiä, etsittekö sisä- vai ulkoilevaa kissaa...) tai ottamaan yhteyttä puhelimitse 03-3345490. Huomioittehan, että emme voi pitää kissoja pitkiä aikoja varattuina. Kuvat on tarkoitettu vain Boondock’s Oy:n käyttöön. mailto:boondocks@boondocks.fimailto:anu.pellas@boondocks.fishapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1

”Joonatan”   kastroitu poika   ikä: n. 2 vuotta


Suloisella Joonatanilla olisi varmasti tarina kerrottavanaan mikäli vain osaisi. Hän saapui meille laihana luiruna ja eläinlääkärissä kastroinnin yhteydessä paljastui vielä vanha vamma -Joonatanin leuat ovat joskus menneet poissijoiltaan eikä asiaa ole silloin hoidettu. Tästä syystä Joonatanilla on yläpurenta, mutta se ei haittaa Joonatania millään tavalla, syöminenkin sujuu normaalin tapaan. Joonatan on hyvin ystävällinen ja käsiteltävissä oleva. Joonatan on rauhallinen kissa ja herkkä koville äänille, joten hakusessa olisi rauhaisa sisäkissan koti.

Kastroitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 90,00€

”Anssi”     kastroitu poika    ikä: n. 2 vuotta


Anssi löytyi heinäpaalin päältä Vesilahdelta hieman ”elämää nähneenä”. Anssi on ystävällinen ja hyvin käsiteltävissä ja rakastaa hoitaa hiirihommia. Anssi on selvästi ”maalaistalon kissa” ja hakusessa olisi koti maalta. Esimerkiksi tallille hiirikissaksi Anssi olisi varmasti omiaan. Anssi ei välitä muista kissoista, joten talon ainoaksi kunkuksi :)

Kastroitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 90,00€

”Iisi”     steriloitu tyttö    ikä: n. 7-8 kk


Iisi löytyi Pälkäneen maaseudulta laihana ja hieman ”elämää nähneeltä”. Iisi steriloitiin ja sisäloiset hoidettiin kuntoon ja nyt Iisi olisi valmis muuttamaan uuteen kotiin. Iisi on utelias, eloisa, leikkisä ja turvallista ulkoilumahdollisuutta arvostava. Iisi tulee toimeen myös muiden kissojen kanssa.

Steriloitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 130,00€

”Tatu”     kastroitu poika    ikä: n. 2 vuotta


Tatu siirtyi luoksemme etsimään uutta kotia omistajansa menehdyttyä. Tatu on elänyt sisäkissan elämää ja hakusessa olisi samantyylinen paikka jatkossakin. Tatulla oli hieman vessasiisteydessä parantamisen varaa meille tullessaan, mutta tapa loppui kastroinnin seurauksena, nyt asiat toimitetaan sinne minne pitääkin. Tatu on kiltti ja tykkää kovasti muiden kissojen seurassa, uskomme että hän olisi onnellisimmillaan lajitoveri seuralaisena. Tatu tykkää silityksistä ja rapsutuksista, syliin hän tulee omatahtoisesti ( ei kuitenkaan raavi tai ”niskuroi” vaikka pojan ottaisi syliin omistajakin, hän ei vain niin viihdy sylissä )

Kastroitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 90,00€ 

Tuisku & Pyry       pikkumiehet      ikä: n.12vkoa (03.12)


Pojat löytyivät navetan ylisiltä, saapuivat luoksemme 8vkoa sitten. Nyt he ovat valmiita muuttamaan omaan turvalliseen kotiin. Pennut ovat luonteeltaan reippaita kehrääjiä, ja ovat tottuneet toisiin kissoihin. Madotettu x 3. Heidät sijoitetaan yhdessä samaan kotiin.

Hinta yht: 120,00€.