Kodittomat kissat


Mikäli voisitte tarjota löytökissalle huolehtivan kodin, pyytäisimme ystävällisesti lähettämään sähköpostia anu.pellas@boondocks.fi, jossa voitte kertoa minkälaisesta kissasta olette kiinnostuneita (esim. ikä, sukupuoli, luonne) ja minkälaiseen kotiin olisitte kissaa vailla. Voitte ottaa yhteyttä myös puhelimitse 03-3345490. Huomioittehan, ettemme välttämättä pysty pitämään eläimiä kauaa varattuna.
Kuvat ovat vain Boondock´s Oy:n käyttöön.

“Siiri” steriloitu tyttö ikä: n. 5-7 vuotta

Siiri on kiltti ja rauhallinen maaseudulta talteenotettu löytökissa. Siiri voisi soveltua rauhallisen luonteensa puolesta myös sisäkissan rooliin, mutta tarvitsee kuitenkin tilaa ympärilleen. Toisten kissojen seuraa Siiri ei tunnu pistävän pahitteeksi. Siiri tykkää kun häntä silittää!

Steriloitu, rokotettu ja madotettu.
Hinta: 130,00€


KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

“Potti” kastroitu poika ikä: n. 5 vuotta

Potti on salskea kolli, aina hyvällä tuulella ja kovin ihmisrakas. Potti on kova kehräämään ja puskemaan. Potti on tottunut edellisessä elämässään ulkoilemaan, joten turvallinen ulkoilumahdollisuus olisi herran mieleen. Potti tulee myös muiden kissojen kanssa toimeen.

Kastroitu, madotettu ja sirutettu.
Hinta: 70,00€


KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

“Harri” leikattu poika ikä: n. 10 vuotta

Harri on ujo ja herkkä, mutta kuitenkin kovin kiltti. Harri tarvitsee rauhallisen sisäkissan kodin. Harri usein säikähtää uusia tilanteita, mutta rentoutuu tilanteen rauhoituttua. Harri tykkää silityksistä ja tulee muiden kissojen kanssa toimeen. Siistit toilettitavat. Olisiko sinulla tarjota vaarille turvallinen loppuelämän koti?

Kastroitu & madotettu.
Hinta: 40,00€


KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

Herra Myrkky kastroitu poika ikä: n. 5-7 v

Herra Myrkky löytyi jäätyneenä asfalttiin kiinni, josta se saatiin irrotettua paikallisten toimesta ja kiidätettyä eläinlääkäriin. Verikokeista kävi ilmi, että Myrkky oli niellyt ilmeisesti rotanmyrkkyä, jonka vuoksi poika oli mennyt jalattomaksi ja jäätynyt maahan kiinni. Myrkky selvisi koettelemuksestaan nopeasti ja muistoksi jäi vain jäätynyt korvankärki. Nyt olisi siis aika etsiä Myrkylle hyvä huolehtiva koti. Myrkky on rauhallinen ja hieman ujo uusille tilanteille. Sopii parhaiten aikuiseen kotiin ja ainoaksi kissaksi. Tykkää rapsutuksista ja syömisestä!!

Kastroitu & madotettu.
Hinta: 70,00€