Kodittomat kissat


Mikäli voisitte tarjota löytökissalle huolehtivan kodin, pyytäisimme ystävällisesti lähettämään sähköpostia anu.pellas@boondocks.fi, jossa voitte kertoa minkälaisesta kissasta olette kiinnostuneita (esim. ikä, sukupuoli, luonne) ja minkälaiseen kotiin olisitte kissaa vailla. Voitte ottaa yhteyttä myös puhelimitse 03-3345490. Huomioittehan, ettemme välttämättä pysty pitämään eläimiä kauaa varattuna.
Kuvat ovat vain Boondock´s Oy:n käyttöön.


KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

“Kössi” kastroitu kolli ikä: n. 2 vuotta

Kössi on mukava nuorukainen. Viihtyy jaloissa ja puskee mielellään rapsuttavaa kättä. Kössi on touhukas, mutta tykkää myös rauhasta. Ei mielellään pikkulapsiperheeseen. Kössi on ilmeisemmin tottunut entisessä elämässään ulkoilumahdollisuuteen.

Kastroitu, rokotettu ja madotettu.

Hinta: 90,00€


“Kirsikka” steriloitu tyttö ikä: n. 1,5 vuotta

Aktiivinen Kirsikka on kiltti ja touhukas nuorukainen. Kirsikka on saapunut meille maalta, joten arvostaisi varmasti kotia, missä olisi turvallinen ulkoilumahdollisuus. Kirsikka ei valitettavasti tule muiden kissojen kanssa toimeen. Kirsikka on luultavasti tottunut edellisessä elämässään tekemään tarpeensa ulos, joten vessaetiketin kanssa on vielä parantamisen varaa.

Steriloitu, rokotettu ja madotettu.
Hinta: 130,00€


KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

Ritva & Raita siskokset ikä: n. 5 kuukautta

Suloiset siskokset olisivat huolehtivaa kotia vailla. Tytöt ovat hyvin käsiteltävissä ja kovin kilttejä luonteeltaan. Hakusessa tytöille on koti, missä he saisivat elää sisäkissan elämää. Tytöt tykkäävät rauhallisuudesta, joten mieluusti ei lapsiperheeseen.
Luovutus 27.3. alkaen. Madotettu.
Hinta: 100,00€


KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

Bengali Rita steriloitu tyttö ikä: 4 vuotta

Rita on luonteeltaan rakastava, melkein koiramainen kissa. Bengali on rodultaan älykäs kissa ja hyvin seurallinen -nämä ominaisuudet näkyvät myös Ritassa. Valpas ja aktiivinen rotu tarvitsee tilaa ympärilleen. Rita ei valitettavasti tule toimeen muiden kissojen kanssa, joten vain ainoaksi lemmikiksi.

Steriloitu, rokotettu, madotettu ja sirutettu.
Hinta: 130,00€


KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

“Madde & Vickan” steriloidut siskokset ikä: n. 9 kuukautta

Suloiset Madde & Vickan olisivat huolehtivaa kotia vailla. Tytöt ovat kovin kilttejä ja hieman ujoja. Madde & Vickan etsivät itselleen kotia, missä saisivat olla sisäkissoina rauhallisessa ympäristössä. Tytöt tykkäävät silityksistä ja rapsutuksista. Ei lapsiperheeseen.

Steriloidut, rokotetut ja madotetut.

Hinta: 180,00€


KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

“Pirkka” steriloitu tyttö ikä: n. 8 vuotta

Olisiko sinulla tarjota Pirkalle rauhallinen sisäkissan koti? Pirkka on hieman ujo, mutta tutustuessaan hyvin hellyydenkipeä. Pirkka ei välitä kovista äänistä, se olisi esimerkiksi ikäihmiselle oiva ystävä. Pirkka ei välitä herkuista, sen mielestä kuivamuona pitää tytöt tiellä 🙂

Steriloitu ja madotettu.
Hinta: 80,00€


Miisa steriloitu tyttö ikä: n. 6-8 vuotta

Meillä olisi hakusessa Miisalle turvallinen loppuelämän koti. Miisa on kiltti, mutta ujo. Miisa välttelee kovia ääniä ja hässäkkää, joten rauhallinen koti olisi Miisan mieleen. Miisa tulee muiden kissojen kanssa toimeen ja on sisäkissa. Siisti tavoiltaan.

Steriloitu & madotettu.
Hinta: 70,00€


Taneli kastroitu poika ikä: 10 + vuotta

Olisiko sinulla tarjota leppoisat eläkepäivät vaarille? Tanelilla on jo kilometrejä takana, mutta ukkeli on hanakasti elämässä kiinni. Taneli ansaitsee vielä hyvän loppuelämän kodin! Taneli on sosiaalinen, hyvätapainen ja tulee muiden kissojen kanssa toimeen. Siisti tavoiltaan.

Kastroitu ja madotettu.
Hinta: 40,00€