Kodittomat kissat


Mikäli voisitte tarjota löytökissalle huolehtivan kodin, pyytäisimme ystävällisesti lähettämään sähköpostia anu.pellas@boondocks.fi, jossa voitte kertoa minkälaisesta kissasta olette kiinnostuneita (esim. ikä, sukupuoli, luonne) ja minkälaiseen kotiin olisitte kissaa vailla. Voitte ottaa yhteyttä myös puhelimitse 03-3345490. Huomioittehan, ettemme välttämättä pysty pitämään eläimiä kauaa varattuna.
Kuvat ovat vain Boondock´s Oy:n käyttöön.

“Vasili” ikä: n. 10 vuotta leikattu uros

Omistajan muuttuneen elämätilanteen vuoksi uutta kotia etsitään Vasili herralle. Vasili on sisäkissa ja tottunut elämään toisen kissan kaverina. Vasili on hyvin rauhallinen ja hieman ujo. Poika on tottunut elämään ikäihmisen kanssa. Vasililla on hampaissa hammaskiveä. Olisiko sinulla tarjota Vasilille rauhallinen loppuelämän koti?

Kastroitu ja madotettu.
Hinta: 20,00€


“Santtu” kastroitu kolli ikä: n. 7 vuotta

Santtu on kovin ihmisystävällinen! Santtu tykkää rapsutuksista ja silityksistä ja on rauhallinen luonteeltaan. Santtu on ilmeisesti tottunut edellisessä elämässään vapaaseen ulkoiluun, joten hakusessa olisi joko koti maalta tai turvallinen ulkoilumahdollisuus (esimerkiksi tarha). Kiltti ja perusmukava kissa.

Kastroitu, rokotettu, madotettu & sirutettu.
Hinta: 100,00€


“Unto” kastroitu poika ikä: 5 vuotta

Unto on toimelias kolli ja aktiivinen touhuamaan. Unto olisi varmasti onnellisimmillaan maaseudulla, jossa saisi tehdä talon hiirihommia. Unto ei oikein tule toimeen muiden kissojen kanssa, tai ainakin on otteissaan aika “kollimainen”. Koirat eivät sovi samaan talouteen Unton kanssa.

Kastroitu, sirutettu & madotettu.
Hinta: 70,00€