Kodittomat kissat


Mikäli voisitte tarjota löytökissalle huolehtivan kodin, pyytäisimme ystävällisesti lähettämään sähköpostia anu.pellas@boondocks.fi, jossa voitte kertoa minkälaisesta kissasta olette kiinnostuneita (esim. ikä, sukupuoli, luonne) ja minkälaiseen kotiin olisitte kissaa vailla. Voitte ottaa yhteyttä myös puhelimitse 03-3345490. Huomioittehan, ettemme välttämättä pysty pitämään eläimiä kauaa varattuna.
Kuvat ovat vain Boondock´s Oy:n käyttöön.


KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

“Ruusu” steriloitu tyttö ikä: n. 1 vuotias

Suloinen Ruusu on kaikille ystävällinen. Hän on kovin kiltti ja lempeä kissa. Ruusu on puolipitkäkarvainen. Siistit toilettitavat.

Steriloitu, rokotettu ja madotettu.
Hinta: 130,00€


“Kirsikka” steriloitu tyttö ikä: n. 1,5 vuotta

Aktiivinen Kirsikka on kiltti ja touhukas nuorukainen. Kirsikka on saapunut meille maalta, joten arvostaisi varmasti kotia, missä olisi turvallinen ulkoilumahdollisuus. Kirsikka ei valitettavasti tule muiden kissojen kanssa toimeen. Kirsikka on luultavasti tottunut edellisessä elämässään tekemään tarpeensa ulos, joten vessaetiketin kanssa on vielä parantamisen varaa.

Steriloitu, rokotettu ja madotettu.
Hinta: 130,00€


“Madde & Vickan” steriloidut siskokset ikä: n. 9 kuukautta

Suloiset Madde & Vickan olisivat huolehtivaa kotia vailla. Tytöt ovat kovin kilttejä ja hieman ujoja. Madde & Vickan etsivät itselleen kotia, missä saisivat olla sisäkissoina rauhallisessa ympäristössä. Tytöt tykkäävät silityksistä ja rapsutuksista. Ei lapsiperheeseen.

Steriloidut, rokotetut ja madotetut.

Hinta: 180,00€


“Pirkka” steriloitu tyttö ikä: n. 8 vuotta

Olisiko sinulla tarjota Pirkalle rauhallinen sisäkissan koti? Pirkka on hieman ujo, mutta tutustuessaan hyvin hellyydenkipeä. Pirkka ei välitä kovista äänistä, se olisi esimerkiksi ikäihmiselle oiva ystävä. Pirkka ei välitä herkuista, sen mielestä kuivamuona pitää tytöt tiellä 🙂

Steriloitu ja madotettu.
Hinta: 80,00€


KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

“Janne” kastroitu uros ikä: 2 vuotta

Janne on touhukas ja aktiivinen nuori kolli. Janne on selvästi tottunut ulkoilemaan, kun pyytelee säännöllisesti ulos ja osaa myös tarvittaessa itse hypätä oven kahvaan mikäli palvelusväki ei ole ollut toiveita täyttämässä. Joten Janne olisi varmasti parhaillaan maaseudulla, talon hiirihommia toimittamassa. Janne ei tule muiden kissojen kanssa toimeen, ihmiselle Janne on kiltti. Jannella on edelleen hieman vessajuttujen kanssa harjoittelemista, ilmeisesti Janne on tottunut toimittamaan tarpeensa ennen ulos.

Kastroitu, rokotettu ja madotettu.
Hinta: 90,00€


KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

“Aatu” kastroitu poika ikä: n. 5 vuotta

Kiltti ja kaikkien ystävä Aatu olisi omaa kotia vailla. Aatu on maaseudulta meille saapunut, mutta sopii rauhallisen luonteensa puolesta myös sisäkissan elämään, kunhan tilaa on ympärillä ja virikkeitä saatavilla. Siisti tavoiltaan.

Kastroitu ja Stronghold -loishäädetty.
Hinta: 70,00€