Kodittomat kissat


Mikäli voisitte tarjota löytökissalle huolehtivan kodin, pyytäisimme ystävällisesti lähettämään sähköpostia boondocks@boondocks.fi, jossa voitte kertoa minkälaisesta kissasta olette kiinnostuneita (esim. ikä, sukupuoli, luonne) ja minkälaiseen kotiin olisitte kissaa vailla. Voitte ottaa yhteyttä myös puhelimitse 03-3345490. Huomioittehan, ettemme välttämättä pysty pitämään eläimiä kauaa varattuna.
Kuvat ovat vain Boondock´s Oy:n käyttöön.


VARATTU

“Nugetti” kolli
ikä: noin 12 viikkoa

Suloinen Nugetti löytyi ilman emoaan ja sisaruksia McDonald´sin autokaistalta arviolta kuukauden iässä. Nyt poika on kasvanut siihen pisteeseen, että on aika muuttaa uuteen omaan kotiin. Nugetti sijoitetaan ainoastaan sisäkissaksi. Ensisijaisesti hakusessa koti, missä olisi mukava kissakaveri. Nugetti on sisäsiisti ja leikkisä.

Madotettu.
Hinta: 80,00€


VARATTU

“Leevi” leikattu kolli ikä: noin 3-4 vuotta

Leeville on hakusessa oma maatila, missä se saisi hoitaa talon hiirikissan virkaa ja nukkua kainalossa. Leevi on leppoinen kolli ja tarvitsee kodin turvallisella ulkoilumahdollisuudella. Leevi arvostaa kotia, missä se saisi olla talon ainoa lemmikki. Sisäsiisti.

Kastroitu, sirutettu, rokotettu ja madotettu.
Hinta: 120,00€


“Julia” steriloitu tyttö ikä: n. 3 vuotta

Pienikokoinen Julia tarvitsee kodin, missä saisi elää ainoana lemmikkinä. Julia on kiltti, mutta hieman ujo uusille tilanteille. Emme voi suositella Juliaa pikkulapsiperheeseen. Vekkuli, energinen nuori kissa!

Steriloitu, rokotettu, sirutettu ja madotettu.
Hinta: 150,00€


KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

“Lohtu” steriloitu tyttö ikä: noin 3 vuotias

Scottish fold sukuinen Lohtu tarvitsee hyvän loppuelämän kodin. Lohtu löytyi vain 2 kg painoisena ulkoa, kivulias tulehtunut paise vatsassa. Lohdun paise on nyt leikattu ja on aika muuttaa uuteen kotiin. Lohtu etsii rauhallista kotia, missä saa elää sisäkissan elämää ainoana lemmikkinä. Äärettömän kiltti ja sisäsiisti.
Uuden omistajan on hyvä olla tietoinen scottish fold rodun luusto- ja rusto-ongelmista. Lohtu liikkuu ja kiipeilee ok, mutta iän myötä rodulle tyypillisesti nivelrikkoa on odotettavissa.

Steriloitu, rokotettu, sirutettu, madotettu.
Hinta: 150,00€


“Viiru” steriloitu tyttö ikä: 7 vuotta

Omistajan menehtymisen vuoksi Viiru kaipailee itselleen loppuelämän kotia. Viiru on tottunut entisessä elämässään ulkoilemaan, mutta ei ole varsinaisesti hiirikissa ainesta. Viiru ei välitä muiden lemmikkien seurasta. Viiru tykkää rapsutuksista, mutta on kuitenkin aika itsenäinen kissa.

Steriloitu & madotettu.
Hinta: 70,00€