Kodittomat kissat


Mikäli voisitte tarjota löytökissalle huolehtivan kodin, pyytäisimme ystävällisesti lähettämään sähköpostia boondocks@boondocks.fi, jossa voitte kertoa minkälaisesta kissasta olette kiinnostuneita (esim. ikä, sukupuoli, luonne) ja minkälaiseen kotiin olisitte kissaa vailla. Voitte ottaa yhteyttä myös puhelimitse 03-3345490. Huomioittehan, ettemme välttämättä pysty pitämään eläimiä kauaa varattuna.
Kuvat ovat vain Boondock´s Oy:n käyttöön.


“Pehmis” kastroitu kolli ikä: noin 7 vuotta

Kaikkien kaveri Pehmis etsii itselleen uutta kotia maaseudun rauhasta. Pehmis on tullut meille maalta ja olisi suotavaa, että Pehmis saisi jatkossakin toimittaa hiirikissan virkaa. Pehmis on ystävällinen kissa ja tykkää rapsutuksista. Pehmiksen turkki oli kovin takussa löydettäessä ja se on nyt osittain ajeltu. Pehmis on 95% ajasta sisäsiisti, joskus yksittäiset pissat menevät vessan viereen. Pehmis on ehkä tottunut tekemään tarpeensa ulos entisessä elämässään.

Kastroitu, rokotettu, sirutettu ja madotettu.
Hinta: 100,00€


“Justus” kastroitu kolli ikä: noin 2 vuotta

Justus on arka, mutta kiltti luonteinen. Se tarvitsee ymmärtävän ja pitkäjänteisen omistajan. Justus etsii kotia, missä se saisi elää rauhallista sisäkissan elämää. Emme suosittele Justusta lapsiperheeseen tai kotiin, missä olisi koiria. Justus on sisäsiisti. Justusta pystyy silittämään ja ottamaan syliin, se ei raavi/pure. Se ei kuitenkaan oma-aloitteisesti tule hakemaan hellyyttä (ainakaan vielä).

Kastroitu, rokotettu, sirutettu ja madotettu.
Hinta 100,00€


KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

“Valto” kastroitu kolli ikä: noin 8 vuotta

Ujo Valto etsii itselleen hyvää loppuelämän kotia. Valto tuli meille elämää nähneenä reissukissana, mutta hänestä on kuoriutunut kiltti ja ystävällinen kissa. Valto tarvitsee rauhallisen sisäkissan kodin. Emme voi suositella Valtoa lapsiperheeseen. Valto on suotuinen myös kissaystäviä kohtaan.
Uusi omistaja saa varmasti Valtosta mukavan ystävän, kunhan Valto ensin kotiutuu rauhassa.

Kastroitu, rokotettu kertaalleen, sirutettu ja madotettu.
Hinta: 100,00€