Kodittomat kissat


Mikäli voisitte tarjota löytökissalle huolehtivan kodin, pyytäisimme ystävällisesti lähettämään sähköpostia boondocks@boondocks.fi, jossa voitte kertoa minkälaisesta kissasta olette kiinnostuneita (esim. ikä, sukupuoli, luonne) ja minkälaiseen kotiin olisitte kissaa vailla. Voitte ottaa yhteyttä myös puhelimitse 03-3345490. Huomioittehan, ettemme välttämättä pysty pitämään eläimiä kauaa varattuna.
Kuvat ovat vain Boondock´s Oy:n käyttöön.


“Veli” kastroitu kolli ikä: 5-7 vuotta

Veli on luonteeltaan ujo, mutta kiltti. Ei raavi/pure ujoudesta huolimatta. Hakusessa rauhallinen sisäkissan koti. Muiden kissojen seura kiinnostaa Veljeä. Uuden omistajan on hyvä tiedostaa, että Veli vaatii pitkäjänteisyyttä muutettuaan uuteen kotiin.

Kastroitu, rokotettu, sirutettu ja madotettu.
Hinta: 100,00€


“Ritva” steriloitu tyttö ikä: n. 10 vuotias

Suloinen Ritva mummo olisi huolehtivaa eläkeläiskotia vailla.
Ritvalla on jo kilometrejä alla, mutta mummeli on silti pirteässä kunnossa. Ritvalle on hakusessa koti, missä se saisi arvokkaan vanhuuden. Ritva ei oikein välitä muiden kissojen seurasta. Emme myöskään voi suositella rauhallista Ritvaa pikkulapsi perheeseen.

Steriloitu ja madotettu.
Hinta: 40,00€


“Kiia” steriloitu tyttö ikä: n. 5 vuotias

Ihmisystävällinen Kiia etsii omaa huolehtivaa kotia. Kiia on talteenotettu maalta, joten turvallinen ulkoilumahdollisuus olisi plussaa. Muiden kissojen seurasta Kiia ei pidä. Kiia on kovin kiltti ja tykkää silityksistä.

Steriloitu & madotettu.
Hinta: 70,00€


KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

“Jenkki” kastroitu kolli ikä: n. 8 vuotias

Hieman ujo Jenkki olisi omaa rakastavaa kotia vailla. Koska Jenkki on hieman ujo, olisi etsinnässä rauhallinen koti. Ei pikkulapsiperheeseen. Jenkki on ihmisystävällinen ja kova poika leipomaan. Jenkki on löytynyt maaseudulta, mutta jatkossa toivomme Jenkin viettävän sisäkissan elämää.
Muiden kissojen seurasta Jenkki tuntuu pitävän.

Kastroitu, rokotettu, sirutettu ja madotettu.
Hinta: 100,00€


KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

“Ulla” steriloitu tyttö ikä: n. 1,5 vuotta

Sisäkissan paikkaa etsii Ulla, joka on vilkas, leikkisä ja hyvin kiltti. Ulla pitäisi kissaseurasta. Ulla on siisti. Rauhalliseen kotiin, Ulla on ujo uusille tilanteille.

Steriloitu, rokotettu, sirutettu ja madotettu.
Hinta: 140,00€