Kodittomat kissat


Mikäli voisitte tarjota löytökissalle huolehtivan kodin, pyytäisimme ystävällisesti lähettämään sähköpostia boondocks@boondocks.fi, jossa voitte kertoa minkälaisesta kissasta olette kiinnostuneita (esim. ikä, sukupuoli, luonne) ja minkälaiseen kotiin olisitte kissaa vailla. Voitte ottaa yhteyttä myös puhelimitse 03-3345490. Huomioittehan, ettemme välttämättä pysty pitämään eläimiä kauaa varattuna.
Kuvat ovat vain Boondock´s Oy:n käyttöön.


VARATTU

“Ilpo” kollipentu ikä: n. 6 kuukautta

Ilpo on noin 6 kuukauden ikäinen. Ilpo on kasvanut ilman ihmiskontaktia ja on perusluonteeltaan ujo. Kuitenkin kun esimerkiksi lattialla istuu, tulee Ilpo haistelemaan ja tekemään rauhallisesti tuttavuutta. Ilpo rakastaa muita kissoja ja katsookin heistä mallia. Joten Ilpolle etsitään kotia, missä olisi toinen kissakaveri/kissakavereita. Ei lapsiperheeseen ja ainoastaan sisäkissaksi.

Kastroitu, rokotettu, sirutettu ja madotettu.
Hinta: 100,00€


KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

“Mika” leikattu kolli ikä: n. 5 vuotta

Lempeä Mika on pohjimmiltaan ujo, mutta kuitenkin kontaktia ottava kissa. Tykkää kelliä selällään ja nauttii rapsutuksista. Mika on löytynyt maaseudulta, mutta uskoisimme Mikan olevan tyytyväinen sisäkissan elämään. Ei mielellään lapsiperheeseen. Siisti ja hyvätapainen. Mikalla on yläpurenta, mutta tämä ei vaikuta Mikan elämään.

Kastroitu, rokotettu, sirutettu ja madotettu.
Hinta: 100,00€


KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

“Noel” kastroitu poika ikä: n. 5 vuotta

Rauhallinen ja äärimmäisen kiltti kissa Noel olisi omaa kotia vailla. Noel varmaan viihtyisi parhaiten kodissa, missä ei ole lapsia tai muita lemmikkejä. Noel on perusluonteeltaan ujo, mutta kunhan paikka ja omistaja tulevat tutuksi, palkitsee Noel hoitajansa. Siisti tavoiltaan.

Kastroitu & madotettu.
Hinta: 70,00€