Kodittomat kissat


Mikäli voisitte tarjota löytökissalle huolehtivan kodin, pyytäisimme ystävällisesti lähettämään sähköpostia boondocks@boondocks.fi, jossa voitte kertoa minkälaisesta kissasta olette kiinnostuneita (esim. ikä, sukupuoli, luonne) ja minkälaiseen kotiin olisitte kissaa vailla. Voitte ottaa yhteyttä myös puhelimitse 03-3345490. Huomioittehan, ettemme välttämättä pysty pitämään eläimiä kauaa varattuna.
Kuvat ovat vain Boondock´s Oy:n käyttöön.


Mytty & Heikki ikä: n. 8 vuotiaita

Omistajan menehtymisen vuoksi nämä kissapojat tarvitsevat uuden kodin.
Heikki (oikealla) on ujompi ja Mytty taas rohkeampi ja selvästi kissoista “dominoivampi”. Molemmat ovat kilttejä ja sisäsiistejä. Pojat ovat eläneet yhdessä, joten ensisijaisesti yritämme löytää niille yhteisen kodin.
Molemmat pojat ovat ylipainoisia ja niiltä olisi hyvä tiputtaa hieman painoa pois. Emme voi suositella poikia lapsiperheeseen.


Pojat ovat leikattuja, rokotettuja, madotettuja ja sirutettuja.
Hinta: 150,00€/yhteensä


“Jussi” kastroitu kolli ikä: n. 10 vuotta

Kiltille Jussille olisi hakusessa koti turvallisella ulkoilumahdollisuudella. Jussi on talteenotettu maaseudulta. Emme voi suositella Jussia lapsiperheeseen. Poika suhtautuu neutraalisti muihin kissoihin. Jussin kaksi kulmahammasta ovat katkenneet. Sisäsiisti.
Olisiko sinulla tarjota Jussille hyvä loppuelämän koti?

Kastroitu, rokotettu, sirutettu ja madotettu.
Hinta: 90,00€


“Kielo” steriloitu tyttö ikä: n. 2-3 vuotias

Löytökissa Kielo olisi huolehtivaa kotia vailla. Kielo oli todella takkuinen meille tullessaan ja on nyt saanut uuden lookin itselleen. Kielon turkki on laatua pitkäkarvainen, joten kasvaessaan se vaatii säännöllistä harjausta. Kielo ei tule muiden kissojen kanssa toimeen emmekä voi suositella sitä lapsiperheeseen. Kielo on siisti ja kiltti. Kielo on tottunut selvästi olemaan ulkona, mutta sijoitamme Kielon sisäkissaksi. Olisi kuitenkin mukavaa, että Kielolla olisi hieman tilaa ympärillään.

Steriloitu, rokotettu, sirutettu ja madotettu.
Hinta: 140,00€


“Helmi” steriloitu tyttö ikä: n. 3 vuotta

Siro Helmi (n. 3 kg) olisi omaa huolehtivaa kotia vailla. Helmi ei tule toimeen muiden kissojen tai koirien kanssa. Helmi on tottunut edellisessä elämässään ulkoilemaan, joten hakusessa on koti turvallisella ulkoilumahdollisuudella. Helmi on kiltti ja hyvätapainen, hieman prinsessa 🙂

Steriloitu, rokotettu, sirutettu ja madotettu.
Hinta: 140,00€