Kodittomat kissat


Mikäli voisitte tarjota löytökissalle huolehtivan kodin, pyytäisimme ystävällisesti lähettämään sähköpostia boondocks@boondocks.fi, jossa voitte kertoa minkälaisesta kissasta olette kiinnostuneita (esim. ikä, sukupuoli, luonne) ja minkälaiseen kotiin olisitte kissaa vailla. Voitte ottaa yhteyttä myös puhelimitse 03-3345490. Huomioittehan, ettemme välttämättä pysty pitämään eläimiä kauaa varattuna.
Kuvat ovat vain Boondock´s Oy:n käyttöön.


Taikina & Pulla
Steriloitu emä ja kastroitu poika
Ikä: emä n. 2 vuotias & poika synt. 6.6.2021

Taikina tuli luoksemme löytökissana keväällä ja huomasimme pian, että se on tiineenä. Kesän alussa syntyi 4 ponnekasta pentua. Pennut Taikina hoiti kunniakkaasti ja 3 sisarusta ovat lähteneet uusiin koteihin. Päätimme etsiä yhteisen kodin äiti Taikinalle & mammanpoika Pullalle.
Molemmat ovat steriloitu/kastroitu, rokotetut, sirutetut ja madotetut. Vain sisäkissoiksi, rauhalliseen kotiin.
Sisäsiistejä.

Hinta: 220,00€ yhdessä


Mytty & Heikki ikä: n. 8 vuotiaita

Omistajan menehtymisen vuoksi nämä kissapojat tarvitsevat uuden kodin.
Heikki (oikealla) on ujompi ja Mytty taas rohkeampi ja selvästi kissoista “dominoivampi”. Molemmat ovat kilttejä ja sisäsiistejä. Pojat ovat eläneet yhdessä, joten ensisijaisesti yritämme löytää niille yhteisen kodin.
Molemmat pojat ovat ylipainoisia ja niiltä olisi hyvä tiputtaa hieman painoa pois. Emme voi suositella poikia lapsiperheeseen.


Pojat ovat leikattuja, rokotettuja, madotettuja ja sirutettuja.
Hinta: 150,00€/yhteensä


“Olga” steriloitu tyttö ikä:

Olga olisi aktiivista kotia vailla. Olga on energinen ja touhukas, aika itsenäinen kissa. Olga olisi onnellisimmillaan kodissa, missä se saisi elää ainoana lemmikkinä ja sillä olisi turvallinen ulkoilumahdollisuus. Emme suosittele Olgaa lapsiperheeseen. Olga ei ole sylikissa vaan ennemmin toiminnannainen (tykkää pitää hiiret kurissa).

Steriloitu, rokotettu, sirutettu ja madotettu.
Hinta: 140,00€