Kodittomat kissat


Mikäli voisitte tarjota löytökissalle huolehtivan kodin, pyytäisimme ystävällisesti lähettämään sähköpostia boondocks@boondocks.fi, jossa voitte kertoa minkälaisesta kissasta olette kiinnostuneita (esim. ikä, sukupuoli, luonne) ja minkälaiseen kotiin olisitte kissaa vailla. Voitte ottaa yhteyttä myös puhelimitse 03-3345490. Huomioittehan, ettemme välttämättä pysty pitämään eläimiä kauaa varattuna.
Kuvat ovat vain Boondock´s Oy:n käyttöön.


Mytty & Heikki ikä: n. 8 vuotiaita

Omistajan menehtymisen vuoksi nämä kissapojat tarvitsevat uuden kodin.
Heikki (oikealla) on ujompi ja Mytty taas rohkeampi ja selvästi kissoista “dominoivampi”. Molemmat ovat kilttejä ja sisäsiistejä. Pojat ovat eläneet yhdessä, joten ensisijaisesti yritämme löytää niille yhteisen kodin.
Molemmat pojat ovat ylipainoisia ja niiltä olisi hyvä tiputtaa hieman painoa pois. Emme voi suositella poikia lapsiperheeseen.
Pojat ovat leikattuja, rokotettuja, madotettuja ja sirutettuja.
Hinta: 150,00€/yhteensä


KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

“Justiina” Steriloitu tyttö ikä: n.7 vuotta

Justiina on aikamoinen tahtonainen🙂 Hän tietää mitä tahtoo ja yleensä myös saavuttaa sen (osaa muun muassa avata ovet). Justiina on äänekäs ja kova juttelemaan. Hyvin aktiivinen, hakusessa on koti maalta turvallisella ulkoilu mahdollisuudella. Justiina ei siedä muita lemmikkejä. Emme voi myöskään suositella Justiinaa kotiin, missä on lapsia. Justiina tykkää silityksistä ja kiehnää jaloissa, mutta sylikissa se ei ole. Siistit toilettitavat.

Steriloitu ja madotettu.
Hinta: 60,00€


KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

“Usko” Kastroitu kolli ikä: n. 5-7 vuotta

Usko tarvitsee kodin, missä se saisi elää rauhallista sisäkissan elämää. Emme voi suositella Uskoa kotiin, missä on lapsia. Muut kissat poika hyväksyy reviirilleen. Usko on perusluonteeltaan ujo ja saattaa säikähtää ääniä/uusia tilanteita. Kunhan luottamus syntyy, Usko antaa kyllä hyvin käsitellä itseään ja rakastaa silityksiä ja huolenpitoa.
Tie Uskon sydämeen käy vatsan kautta, erityisesti märkäruoan avulla 🙂
Siistit toilettitavat.

Kastroitu & madotettu. Hinta. 60,00€.


KOEAJALLA UUDESSA KODISSA

“Erkki” kastroitu kolli ikä: n. 15 vuotta

Ihmisläheinen Erkki kaipailee huolehtivaa eläkekotia. Olisiko sinulla tarjota Erkille hyvä loppuelämän koti? Erkki tykkää ihmisistä ja on jopa hieman koiramainen. Erkki on kova poika syömään ja on muutenkin terhakkaassa kunnossa ikäisekseen.
Erkki on tottunut selvästi “edellisessä elämässään” ulkoilemaan ja tarvitsee tilaa ympärilleen.

Kastroitu & madotettu.
Hinta: 40,00€