Kodittomat kissat


Mikäli voisitte tarjota löytökissalle huolehtivan kodin, pyytäisimme ystävällisesti lähettämään sähköpostia boondocks@boondocks.fi, jossa voitte kertoa minkälaisesta kissasta olette kiinnostuneita (esim. ikä, sukupuoli, luonne) ja minkälaiseen kotiin olisitte kissaa vailla. Voitte ottaa yhteyttä myös puhelimitse 03-3345490. Huomioittehan, ettemme välttämättä pysty pitämään eläimiä kauaa varattuna.
Kuvat ovat vain Boondock´s Oy:n käyttöön.


“Hessu” kastroitu kolli ikä: 10+ vuotta

Omistajan menehtymisen vuoksi Hessu etsii itselleen uutta loppuelämän kotia. Hessu on asunut sisäkissana ikäihmisen kaverina. Hessu on kovin kiltti ja rapsutuksista pitävä. Hessu ei pidä nostelusta, ei kuitenkaan pure/raavi. Hessulle otollisin koti olisi jatkossakin olla ikäihmisen ilona. Hessu on rauhallinen. Hessulta puuttuu etu/kulmahampaat, tämä ei vaikuta kuitenkaan Hessun elämään. Reipas ja terhakas ikäisekseen!

Leikattu & madotettu.
Hinta: 40,00€


“Noppa” leikattu kolli ikä: 10 +

Nopalle olisi hakusessa hyvä eläkeläiskoti. Nopan yleisilme voi näyttää hieman tuimalta, mutta Noppa on oikein ystävällinen kissavaari. Noppa on ilmeisesti tottunut entisessä elämässään ulkoilemaan, koska poika kyllä ilmoittaa kun ulos pitäisi päästä. Jotta vaari pysyy tyytyväisenä, uudella kodilla olisi hyvä tarjota turvallinen ulkoilumahdollisuus Nopalle. Sisäsiisti.

Kastroitu & madotettu.
Hinta: 40,00€


KOLLI ON LÖYTÄNYT OMAN KODIN, VAPAANA VIELÄ 2 x TYTTÖ

Kolli & naaras pennut
Ikä: noin 4 kuukautta

Pälkäneeltä löytynyt kissapentue etsii kissatuntevia koteja. Pennut ovat syntyneet luontoon ja viettäneet ensimmäiset elinkuukautensa ulkona. Työmaata riittää, mutta kissoilla on varmasti hyvä tulevaisuus edessään. Pennut eivät pure ja ns. “tyytyvät kohtaloonsa” kun ne otetaan syliin, mutta ne eivät tule omaehtoisesti ihmisen luokse. Uuden omistajan on hyvä tiedostaa, että tämänkaltaisten pentujen kanssa joudutaan näkemään enemmän vaivaa, mutta kova työ myös palkitsee. Kissat sijoitetaan ainoastaan sisäkissoiksi, ei lapsiperheeseen. Kissat voidaan sijoittaa erikseen. Mieluusti kotiin, missä olisi kissakaveri entuudestaan. Sisäsiistejä.

Madotettu.
Hinta: 50,00€


KIITOS KAIKILLE HYVILLE KOTIEHDOKKAILLE, PENTU ON NYT VARATTU.

Kollipentu ikä: 13 viikkoa
Luovutus 15.9.2023 alkaen

Suloinen nuoriherra on etsimässä omaa huolehtivaa kotia. Mieluusti kotiin, missä olisi kissakaveri entuudestaan. Sisäsiisti ja seurallinen. Sijoitamme pennun sisäkissaksi.

Madotettu x 4.
Hinta: 100,00€


“Julle” kastroitu kolli ikä: noin 8 vuotta

Mukava poika Julle etsii itselleen kotia, mielellään taajaman ulkopuolelta. Julle tulee muiden kissojen kanssa toimeen. Julle arvostaa turvallista ulkoilumahdollisuutta. Ystävällinen, kaikkien kaveri.

Kastroitu & madotettu.
Hinta: 70,00€