Koirahoitola


Tarjoamme ympärivuorokautista, laadukasta ja ammattitaitoista täysihoitoa koirallesi.

Hoitolarakennus on alusta alkaen suunniteltu koirahoitolaksi. Näin tilat, toimivuus ja hygienia pystyttiin miettimään valmiiksi jo suunnitteluvaiheessa.


Hoitolarakennus sisältää kolme eri osaa:

– hoitolasiipi, jossa on 20 yksiötä omalla jaloittelutarhalla
– löytöeläinsiipi, missä ovat paikat löytöeläimillemme
– kolmannessa osassa sijaitsevat toimisto, keittiö & pesutilat


Molemmissa valoisissa, ikkunallisissa siivissä on koneellinen ilmastointi, keskusmusiikkijärjestelmä ja lattialämmitys. Jokaisessa osastossa on myös vesipisteet, joten yksiöt on helppo pitää puhtaana runsaalla vedellä.

Hoitokoirien kanssa elämme tavallista maalaiselämää: ulkoilemme kolmesti päivässä, syömme laadukasta evästä ja vietämme rauhallisia lepohetkiä.


Yksiöiden koko on 2,5m x 2m. Oman rauhan takaamiseksi ovat yksiöiden väliseinät ns. umpiseinää. Yksiöstä on käynti omaan katettuun jaloittelutarhaan.


Jokaisesta yksiöstä on käynti omaan ulkotarhaan. Ulkotarha on kooltaan 2,5m x 6m ja se on osittain katettu. Ulkotarha on pohjaltaan asfalttia, jotta puhdistus onnistuu painepesurilla.


Asukkaat ruokitaan omistajien ohjeiden mukaisesti. Valikoimastamme löytyy useimmat tunnetuimmat kuivamuonamerkit, sekä kotiruokaa. Mikäli lemmikilläsi on erikoisruokavalio (Barf, allergia), niin varaathan silloin lemmikillesi omat eväät.


Sijaitsemme maaseudun rauhassa, jossa polut ja metsäautotiet takaavat turvalliset ja rauhalliset lenkkeilymaastot.
Luotamme löytyy myös kaksi kookasta luonnonpohjaista aidattua ulkoilualuetta, missä myös vapaana ulkoilu onnistuu turvallisesti.


Lemmikkinne saapuessa hoitoomme, suosittelemme pakkaamaan mukaan tutun pedin/peiton, missä olisi tutut tuoksut -näin lemmikkinne on viihtyisä olla myös vieraassa paikassa.


Hoitoon saapuvalta koiralta edellytämme voimassa olevia rokotuksia:

  • Penikkatautirokotus + parvo: koira on saanut vähintään kaksi penikkatautirokotusta ja jälkimmäisestä (tehosterokotus) on kulunut vähintään 21 päivää
  • Raivotautirokotus: koira on saanut vähintään yhden raivotautirokotuksen, josta on kulunut vähintään 21 päivää
  • Kennelyskärokotetta suosittelemme, ja sen voimassaoloaika on yhden vuoden
  • Tehosterokotukset tulisi antaa vähintään kaksi viikkoa ennen hoitoon saapumista – mahdollisten sivuvaikutusten vuoksi.

Koirien tulee olla hoitajien helposti käsiteltävissä. Emme hoida koiria, joilla on taipumusta eroahdistukseen.

Hoitoon saapuvalta koiralta edellytetään, ettei se ole osallistunut koiranäyttelyyn tai vastaavaan tapahtumaan viimeisen kahden viikon aikana.

Mielestämme vanhuskoiran paras paikka on olla kotona, joten eläkeläiskoirien hoitoonoton yläikäraja on tapauskohtaisesti 10-13 vuotta.


Henkilökuntamme toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi ja auttaa tarvittaessa mielellään!


Hinnasto

koira 1-10 vrk25,00€/yö
koira 11-21 vrk23,00€/yö
saman omistajan toinen jne. koira samassa yksiössä10,00€/yö
yli kolmen viikon yhtäjaksoinen hoitosopimuksen mukaan

Hinnasto pitää sisällään alvin 24%. Maksutapoina käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit ja käteinen.